Aanpak

Natuur, mensen en organisaties vormen samen de basis voor een goed economisch klimaat.

GelderschGoed wil met haar advies en begeleiding een positieve bijdrage leveren aan het functioneren van medewerkers en organisaties in de Achterhoek en aangrenzende regio's.

Inzicht geven

Wij streven er naar om het beste uit mensen en organisaties te halen. Dit doen wij als objectieve buitenstaander. Wij zijn neutraal en professioneel en houden ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen. Door inzicht te geven in onder andere intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid, werkhouding, motivatie, drijfveren, interesse en vaardigheden bieden wij (potentiƫle) medewerkers en hun organisaties handvatten ter ondersteuning, begeleiding en ontwikkeling.

Betrokken en nuchter

Wij zijn geĆÆnteresseerd in het persoonlijke verhaal van mensen en geloven dat verbinding voorafgaat aan verandering. Wij kennen de regio en de mentaliteit. Onze aanpak is nuchter en oplossingsgericht zonder voorbij te gaan aan de persoonlijke gevoeligheden van mensen en de politieke gevoeligheden in organisaties. Door onze werkervaring zijn wij in staat om vraagstukken zowel vanuit het perspectief van de medewerker als vanuit de organisatie/leidinggevende te benaderen.